A202

Zwarte Woud Vakantie

© STG / HTG

© STG / HTG

Haus Huber

Sonnematte 26

 

77709 Wolfach

 

Duitsland

 

telefoon: + 49 (0) 7834 9576

 

 

vakantieregio Wolftal

 

 

 

VAKANTIEWONING

 

aantal bedden: 9

 

aantal vakantiewoningen: 2

 

vakantiewoning maximaal 5 personen

 

wij spreken Duits

 

 

 

faciliteiten

 

Met uw Konus-gastenkaart kunt u tijdens uw hele verblijf gratis met de bus en de trein in het hele Zwarte Woud reizen. U heeft het voordeel, dat ons huis maar 300m verwijderd is van het station.

 

 

 

inrichting

 

Vakantiewoning 1: voor 2-5 personen, 65 m² , woonkamer met tweepersoons-slaapbank, satelliet-TV, telefoon, slaapkamer met tweepersoonsbed, tweede slaapkamer met tweepersoonsbed en wastafel, aanbouwkeuken met eethoek (vaatwasser, koffiezetapparaat, maagnetron, broodrooster, eierkoker), douche/WC en wastafel.

Vakantiewoning 2: voor 2-4 personen, 45 m², woon-/slaapruimte met tweepersoonsbed en satelliet-TV, slaapkamer met tweepersoonsbed, aanbouwkeuken (koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, eierkoker), douche/WC en wastafel.

 

 

 

 

ligging

 

Ons vakantiehuis ligt in het stadsgedeelte Halbmeil, 4km van het stadscentrum van Wolfach vandaan in een rustige woonstraat aan een helling.

 

 

 

 

algemene informatie

 

Wolfach ligt midden in het Zwarte Woud en biedt daardoor een gunstig uitgangspunt voor schitterende wandelingen en uitstapjes in de nabije omgeving, zoals bijvoorbeeld: Glasblazerij Wolfach, mineraalmuseum en groeve Wenzel in Oberwolfach, openluchtmuseum in Gutach. En iets verder weg: Europa-Park in Rust, Bodensee, Feldberg, de historische steden Freiburg en Strassbourg in de Elsass (Frankrijk).

 

 

 

 

 

 

prijzen

 

Prijzen: vanaf 28 Euro per nacht

reserveringsaanvraag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* = verplicht veld /

 

na het verzenden krijg u een verzendbevestiging