A252

Zwarte Woud Vakantie

© STG / HTG

© STG / HTG

Landhaus zur Badischen Weinstrasse

Neue Kirchstraße 26

 

79282 Ballrechten-Dottingen

 

Duitsland

 

telefoon: + 49 (0) 7634 591919

 

 

vakantieregio Markgräflerland

 

 

 

HOTEL

 

aantal bedden: 28

 

aantal hotelkamers: 12

 

wij spreken Duits / Engels / Nederlands

 

wij zijn gesloten van 19.12.2015 tot 11.01.2016

 

 

 

 

 

faciliteiten

van harte welkom in ons keurige landhuis in het hartje van Markgräflerland. Geniet van onze gastvrijheid in een familiale sfeer. Bij ons voelt u zich vanaf het begin aan helemaal goed.

 

De commissie van de Duitse beroepsvereniging voor hotels en restaurants DEHOGA-Tourismus heeft ons hotel in april 2012 nogmaals bezocht en alle criteria van de hotelclassificatie opnieuw gecontroleerd om een nieuwe sterrenindeling te make. Net als bij onze eerste beoordeling in 2009 voldeed ons hotel aan alle criteria, die toch behoorlijk streng zijn! Ons hotel garni is opnieuw ingedeeld in de categorie 3 sterren: comfort.

 

inrichting

Genieten en ontspannen

Wij bieden 12 comfortabel ingerichte tweepersoonskamers met douche/WC of bad/WC, balkon of terras, W-Lan en telefoon.

Een extra bed voor volwassenenen staat desgewenst ter beschikking. Een kinderbedje en kinderstoel voor onze kleine gasten zijn eveneens voorhanden.

 

 

ligging

Ons liefdevol gerunde hotel garni*** ligt centraal in de Baden-driehoek Bad Krozingen, Badenweiler en Bad Bellingen en is het ideale vertrekpunt voor wandel-, fiets- en motortochten.

 

 

 

algemene informatie

 

Van harte welkom in ons keurige landhuis in het hartje van het Markgräflerland. Geniet van onze gastvrijheid in een familiale sfeer. Bij ons voelt u zich vanaf het begin helemaal goed.

 

Motortoeren: Dankzij de zeer centrale ligging van het landhuis vinden alle motorrijders die graag toeren een Eldorado aan bochtige wegen. Weg van de drukke hoofdwegen in het Zwarte Woud en slechts 15 km verwijderd van de Elsass.

Zo kom je slechts na enkele kilometers van het landhuis in het Münstertal en van daaruit gaat het geleidelijk naar boven richting Belchen. Eigenlijk is het Zwarte Woud één groot berg- en dalcircuit, door schilderachtige oorden met adembenemende uitzichten.

Maar de passen van de Elsass / Vogesen zijn ook een belevenis die je absoluut moet ervaren met de motor. Vergeet dan geen pauzes in te lassen in de mooie Elsasser dorpjes en kleine steden.

 

Voor fietsers: genieten van de zuivere lucht in het Zwarte Woud. De regio rond Ballrechten-Dottingen heeft voor ieder wat wils dankzij haar gunstige ligging voor de fietssport. Mountainbikers komen op bewegwijzerde trails van verschillende moeilijkheidsgraden goed aan hun trekken. Wie sneller vooruit wil komen neemt de heerlijke fietswandelwegen door het zonnige Markgräflerland.

 

Ballrechten-Dottingen is een gastvrij wijn- en recreatiegebied in de warmste streek van Duitsland, het Markgräflerland. Ballrechten-Dottingen ligt aan de "Wijnstraat" van Baden-Württemberg en heeft een ruim aanbod aan wandel- en fietsroutes, kortom een ideaal vakantieoord.

 

U komt tot rust in ons schitterende dorp en toch liggen talrijke aantrekkelijke uitstapjes in het drielandenpunt Duitsland, Frankrijk en Zwitserland binnen handbereik.

 

 

prijzen

 

Tweepersoonskamer: vanaf 37,50 Euro per persoon / per nacht

Eenpersoonskamer: vanaf 50 Euro per nacht.

 

reserveringsaanvraag