A253

Zwarte Woud Vakantie

© STG / HTG

© STG / HTG

Schlosshof - De vakantieboerderij

Schlosshofweg 3

 

79215 Elzach

 

Duitsland

 

telefoon: + 49 (0) 7832 2456

 

 

vakantieregio Elztal & Seitentäler

 

 

 

VAKANTIEBOERDERIJ

 

aantal bedden: 15

 

aantal vakantiewoningen: 4

 

maximaal aantal personen vakantiewoning: 4

 

wij spreken Duits / Engels

 

 

 

 

 

faciliteiten

actieve landbouwboerderij met melkkoeien, kalfjes, pony's, varkens, geitjes, kippen, katten en konijnen.

Een grote speeltuin met voetbalveld, watertuin, meerdere klim- en speeltorens, zandbak, glijbaan en veel plek om te spelen.

Speelschuur, kampvuur en barbecue, groot buitenbereik met veel zitmogelijkheden, recreatieruimte met TV, cosmetische behandelingen en massages.

 

inrichting

Douche/WC of bad/WC, balkon / terras, vaatwasser, 1 - 2 slaapkamer, broodrooster, koffiezetapparaat.

 

ligging

Onze boerderij ligt ver weg van doorgaand verkeer op ca. 500m op de bergpas Heidburg. De boerderij is een geschikt uitgangspunt voor vele wandelingen op de bergen tussen Elz- en Kinzigtal en biedt een schitterend panoramzicht over weiden en bossen. Vanaf het balkon kunt u herten, hazen of vossen ontdekken.

Voor onze huisdeur kunt u een ronde nordic-walking doen, ook voor inlineskaters hebben wij een ideaal parcours die u bij ons kunt starten. Ook mountainbikers en fietsers komen aan hun trekken op het nieuwe wegennet. Al wandelend kunt u naar het dichtbijzijnde "Höhengasthaus" en kunt u daar genieten van lekkernijen uit de Badische en Schwarzwalder keuken.

Met de auto bent u binnen een paar minuten in het stadje Elzach en Haslach. Daar kunt u gezellig over de wekelijkse markt flaneren.

 

 

 

algemene informatie

Onze vakantieboerderij met veel dieren (koeien, kalfjes, pony's, geitjes, katten, konijnen, kippen) nodigt u en uw kinderen uit om een mooie vakantie bij ons in het schilderachtige landschap in het zuidelijke Zwarte Woud door te brengen. Onze ( tot 5-sterren) vakantiewoningen zullen u bevallen.

Bij ons kunt u een onbezorgde en ontspannende vakantie doorbrengen op onze gastvriendelijke Schlosshof ( 3 tot 5 sterren vakantiewoningen). Onze Schwarzwaldboerderij met gasthuis is in familiebezit. Naast de landbouw (melkkoeien en bosbouw) hebben we ook sinds 30 jaar de opgave om u een blik op het landleven te werpen. Wij stellen daarvoor onze gasten de boerderij beschikbaar. Naast onze landbouw met alle dieren verhuren wij ook comfortabele vakantiewoningen.

Uw kinderen vervelen zich niet in de grote speeltuin met o.a.voetbalveld en waterspeeltuin, in de stal of met de paarden (gratis ponyrijden). Hier ist veel plaats om te spelen. Als het slecht weer is kunen uw kinderen gebruik maken van onze grote speelschuur met glijbaan, ballenbad, kinderbiljard, tafelvoetbal en peuterspeelhoek.

Wij hebben buiten veel verschillende zitplaatsen zodat iedereen op zijn eigen rustige plekje kan genieten. U heeft de mogelijkheid te barbecuen, heerlijk uit te rusten op het grote zonnenterras of met de kinderen een romantisch kampvuur te maken. Aan het einde van een interessante vakantiedag kunt u zich ook met een massage verwennen en in het naseizoen is ook onze sauna geopend.

 

 

prijzen

In het naseizoen vanaf 28 Euro per nacht

Hoofdseizoen vanaf 32 Euro per nacht (buiten vakantietijd)

Hoofdseizoen vanaf 44 Euro per nacht (in de vakantietijd)

 

Prijzen geldig bij een verblijf vanaf 7 nachten.

 

reserveringsaanvraag