A256

Zwarte Woud Vakantie

© STG / HTG

© STG / HTG

Bio- & Wellnesshotel Alpenblick

St.-Georg-Straße 9

 

79862 Höchenschwand

 

Duitsland

 

telefoon: + 49 (0) 7672 4180

 

 

vakantieregio Hochschwarzwald

 

 

 

HOTEL

 

aantal bedden: 64

 

aantal hotelkamers: 37

 

wij spreken Duits / Engels

 

 

 

 

 

 

 

faciliteiten

het bio- & wellnesshotel Alpenblick in het "dorp aan de hemel" Höchenschwand is een origineel Schwarzwaldhuis met knusse kamers, moderne suites en vertrekken. Pure ontspanning biedt het SPA-bereik en een dagelijks wellness-actief-programma. De smakelijke en gezonde BIO-keuken is licht, vetarm en natuurlijk toebereid en naar wens ook vegetarisch of vegan en melkeiwit- en glutenvrij. Laat u zich door de Schwarzwald-flair betoveren en ontspan in het landschapspark Südschwarzwald.

 

 

 

ligging

 

Höchenschwand ligt in het landschapspark Südschwarzwald, tussen Schluchsee en Waldshut en dicht bij Zwitserland. Het is het hoogstgelegen kuuroord met een gezond klimaat en wordt ook het "dorp aan de hemel" genoemd. Bij goede weersomstandigheden kunt u genieten van een mooi uitzicht op de Alpen.

 

 

algemene informatie

 

Licht naar het zuiden neigt de hoogvlakte waarop het zonnige Höchenschwand ligt, omgeven door bos en weiden. Met aan de ene kant een vergezicht over het Zwarte Woud, aan de andere kant een ongeloofelijk panorama van de Alpen in het dichtbijzijnde Zwitserland. Hier in het hartje van Höchenschwand ligt het bio- & wellnesshotel Alpenblick. Een origineel Schwarzwaldhuis met spa-bereik op 1.000 m². Sinds mei 2014 voorzien van een design-nieuwbouw die op 4 etages met tien nieuwe juniorsuites nieuwe woonwerelden opent. Grote ramen en balkons van glas op het zuiden maken een ongeloofelijk uitzicht van Säntis tot aan de Mont Blanc mogelijk. Hoogwaardige materialen, een rechtlijnige stijl, geolied eikenhoutparket, lichtgrijze structuurtegels uit Italie en edele houtsoorten geven een hedendaags stijlvol woonklimaa. Voor wie van moderne stijl houdt zijn de juniorsuites aan te bevelen. Wie van gezellige, romantische kamers in Schwarzwald-romantiek houdt zijn de Schwarzwaldvertrekken in het hoofdgebouw het juiste.

De vrije ligging van Höchenschwand is perfect om te wandelen, fietsen, nordic-walking en te langlaufen. U kunt bij ons in het hotel een mountinebike huren om het zuidelijke Zwarte Woud te ontdekken. Onze wellnesstrainers begeleiden u dagelijks tijdens nordic-walking touren door het schitterende landschap en presenteren u een afwisselend weekprogramma.

Rust en ontspanning vindt u in de Alpenblick SPA met heerlijke solepool, geurende sauna's, wintertuin, ontspanningsruimte of in de zoutruime bestaande uit oranje-rood verlichte zoutstenen waarin elke ademhaling positief werkt voor lichaam en geest. Aan de openhaard in de nieuwe Alpenblick-lounge kunt u genieten van een trendy drankje in de rode fluwelen fauteuils en direct daarnaast kan in de Alpenblickboutique de nieuwste cosmetische producten worden getest.

Een bijzonder hoogtepunt is het Alpenblick-verwenpension: absoluut verse, meest regionale bio-levensmiddelen versmelten hier in een vitale wellnesskeuken die een meesterstuk volbrengt door tegelijkertijd licht verteerbaar, vetarm, natuurlijk en smakelijk te zijn. De keuken concentreert zich ook op gasten met een levensmiddel-intolerantie en ook op vegetariers en veganers die hier met zekerheid heerlijk kunnen genieten.

 

Laat u zich betoveren door de Schwarzwald flair en geniet in het landschapspark Südschwarzwald.

 

 

prijzen

 

Tweepersoonskamer met balkon 140 Euro

Tweepersoonskamer zonder balkon 130 Euro

Eenpersoonskamer 140 Euro

Junior Suite 170 Euro

 

De prijzen gelden per persoon / per nacht.

 

In de prijs inbegrepen:

- wellness-vitaal ontbijtbuffet, wellness-lunch of lunchpakket voor onderweg, koffie en gebak, alcoholvrije dranken van het buffet (water, thee, koffie) onbeperkt.

- gratis gebruik van de Alpenblick-SPA met finse sauna 95° C, sanarium 65° C, en stoombad 45° C (gemengde sauna). Solepool 32° C, bruisbad en subaquasound, zoutruimte, ontspanningsruimte met openhaard en 's werelds grootste zoutsteenlamp, fitnessruimte en lounge met dranken en fruit.

- actief wellness- & fitnessprogramma voor beweging en ontspanning.

- een badtas met badmantel, badhanddoek en badstof slippers staat in uw kamer voor de duur van het verblijf voor u bereid.

- parkeerplaats

 

reserveringsaanvraag