A260

Zwarte Woud Vakantie

© STG / HTG

© STG / HTG

Gästehaus Seewald

Finkenwiese 3

 

79859 Schluchsee - Blasiwald

 

Duitsland

 

telefoon: + 49 (0) 7656 9889862

 

 

vakantieregio Hochschwarzwald

 

 

 

PENSION

 

aantal bedden: 18

 

aantal vakantiewoningen: 6

 

maximaal aantal personen per woning: 4

 

wij spreken Duits / Engels

 

 

 

 

faciliteiten

Zoekt u een vakantiewoning in het zuidelijke Zwarte Woud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In het Gästehaus Seewald bevinden zich op 3 etages elk 2 vakantiewoningen in verschillende grootten. Een deel van de vakantiewoningen zijn voor een vakantie met hond geschikt.

Bij de ingang bevindt zich onze ontbijtruimte "Esche" waar u naar wens en reservering een lekker ontbijt kunt krijgen. Of u maakt gebruik van onze broodjesservice in het hoogseizoen.

In het trappenhuis bevinden zich "stations" met speelgoed voor de kleine gasten (kids-corner) of spelletjes voor groot en klein. Verder vindt u hier leesstof (boeken, tijdschriften en kranten) voor de grote gasten. Ook hebben wij bij de ingang informatie over de omgeving en wandelkaarten voor u klaar liggen.

Voor de gasten van de vakantiewoningen hebben wij direct voor het huis parkeerplaatsen en een garage. Ook kunnen fietsen, kinderwagens en ski's gestalt worden. Op het grote grasveld naast en achter het huis kunt u gebruik maken van tafeltennis, een grill, pavillion en bocciabaan. Of gewoon heerlijk genieten en niets doen.

Verder beschikt Gästehaus Seewald over een sauna "Birke" ! (Gebruik tegen vergoeding).

inrichting

Ins ons gastenhuis zijn alle vakantiewoningen individueel en gezellig ingericht, beschikken over goede uitgeruste keukens of keukenblokken en digitale TV. Dit alles wordt bij alle vakantiewoningen nog afgerond met een terras of een balkon. WiFi is bij ons gratis.

 

Basement:

vakantiewoning 1 "Ahorn" ***

vakantiewoning 3 "Tanne" **

Deze beide vakantiewoningen bezitten een eigen uitgang naar een terras en verder naar de tuin en ook naar de parkeerplaatsen bij het huis. De ideale vakantiewoningen voor een vakantie met uw hond.

 

Parterre:

vakantiewoning 4 "Lärche"

vakantiewoning 5 "Buche"

Deze beide vakantiewoningen liggen op de hoogparterre van het gastenhuis en hebben elk een eigen balkon met mooi zicht op de weiden en bossen. Hond ALLEEN op aanvraag.

 

Etage:

vakantiewoning 6 "Fichte"

vakantiewoning 7 "Eiche"

Van beide woningen uit komt u op een gemeenschappelijk mooi noord-west balkon met een schitterend zicht op weiden en bossen.

 

ligging

In een klein en rustige deelgemeente van Schluchsee: Blasiwald (Eisenbreche), 500 m van de stuwdam gelegen en omgeven van bossen en weiden ligt het "Gästehaus Seewald" met 6 gezellige en liefdevol ingerichte vakantiewoningen - uw voordelige vakantiewoning aan de Schluchsee! Een perfect uitgangspunt voor veel activiteiten. Veel wandelroutes in de omgeving en voor mountainbiker of wielrenners een goed startpunt in het fietsroute-netwerk in het natuurpark Südschwarzwald. Verder de vele mogelijkheden rondom de Schluchsee: zwemmen in het meer, strand of zwembad, surfen, zeilen met zeilschool, vissen en duikschool. Boot- en fietsverhuur "Müller" en de aanlegplaats van de rondvaartboot aan de stuwdam vindt u op een afstand van 500m van ons huis. Hier kunt u in de bossen en op het water uw vrije tijd doorbrengen en van de natuur genieten. Bij ons kunt u ontspannen en een heerlijke vakantie vieren!

 

algemene informatie

 

Welkom op een plek waar u kunt gaan genieten; welkom in het "Gästehaus Seewald"!

Uw huiselijk gastenhuis in het natuurpark Südschwarzwald.

In het Hochschwarzwald is de natuur de belangrijkste gezondheidsfactor. De hoogteligging tussen 800-1500 m en de zuurstofrijke bossen zorgen ervoor dat Schluchsee samen met andere gemeenten het predikaat "kuuroord met gezond klimaat" mag dragen. In het kleine en rustige gedeelte Schluchsee-Blasiwald (Eisenbreche), 500 m van de stuwdam gelegen en omgeven van bossen en weiden ligt het "Gästehaus Seewald" met 6 gezellige en liefdevol ingerichte vakantiewoningen - uw voordelige vakantiewoning aan de Schluchsee!

 

prijzen

Vakantiewoning 1 "Ahorn" 4 - 6 personen | vanaf 72 tot 98 Euro per dag

Vakantiewoning 3 "Tanne" 2 - 4 personen | vanaf 50 tot 74 Euro per dag

Vakantiewoning 4 "Lärche" 2 - 3 personen | vanaf 52 tot 67 Euro per dag

Vakantiewoning 5 "Buche" 2 - 3 personen | vanaf 59 tot 67 Euro per dag

Vakantiewoning 6 "Fichte" 1 - 2 personen | vanaf 32 tot 46 Euro per dag

Vakantiewoning 7 " Eiche" 1 - 2 personen | vanaf 32 tot 46 Euro per dag

 

reserveringsaanvraag